Kamerwerk

Stichting Cultuur verbindt Roosendaal

Cultuur in Roosendaal springlevend!

Fotografie: © Christian Keijsers fotografie

Logo & huisstijl CUMA & Cultuurprijs | Websites

Roosendaalse cultuur op zijn best.

Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal een organisatie is die zich inzet voor het verbinden van mensen door middel van cultuur en kunst in de gemeente Roosendaal en omgeving.

De stichting organiseert diverse culturele activiteiten, zoals festivals, concerten, exposities en workshops, waarbij de nadruk ligt op samenwerking en participatie van verschillende groepen mensen in de gemeenschap.

Cultuurprijs & CuMa

Beide initiatieven dragen bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van kunst en cultuur in Roosendaal en hebben een positief effect op de gemeenschap. Door het erkennen en waarderen van culturele bijdragen en door het promoten van culturele activiteiten, kunnen deze initiatieven helpen om een bloeiende culturele gemeenschap in Roosendaal te creëren en te behouden.

CultuurPrijs Roosendaal

De Roosendaalse Cultuurprijs is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die een significante bijdrage heeft geleverd aan het culturele klimaat in Roosendaal. De prijs is bedoeld om het belang van cultuur en kunst in de gemeenschap te benadrukken en te waarderen, en om degenen die hieraan bijdragen te eren en te ondersteunen.

CuMa Roosendaal

De culturele manifestatie in Roosendaal is een jaarlijks terugkerend evenement dat is bedoeld om het culturele aanbod van de stad te laten zien en te promoten. Het evenement omvat een breed scala aan activiteiten, zoals muziekoptredens, dansvoorstellingen, theater, tentoonstellingen en workshops. Het doel is om de diversiteit en rijkdom van de lokale cultuur te vieren en om mensen te stimuleren om meer deel te nemen aan culturele activiteiten in de gemeenschap.

Online podium

De Reclamekamer heeft in 2020 voor Stichting Cultuur verbindt Roosendaal de nieuwe logo’s en huisstijlen voor zowel de Cultuurprijs als de CuMa mogen vormgeven en daar zijn wij als Roosendaalers supertrots op! Ook de websites worden ieder jaar uitgebreid zodat bijv. alle genomineerden een podium hebben om hun activiteiten tentoon te kunnen stellen en de mogelijkheid te bieden op hen te kunnen stemmen.

Bijdragen
aan de Roosendaalse cultuur!

Scroll to Top